De Camping NORTH WIND is een kleine camping in een groenrijke omgeving, direct gelegen aan het Comomeer Domaso.

Camping NORTH WIND biedt rust en ontspanning in een familiaire sfeer.

In de buurt van de camping zijn: Bars, restaurants, pizzeria, supermarkt,bushaltes.

Onze staanplaatsen voor tenten, caravans en campers worden ondergedompeld in een groenrijke omgeving, allen voorzien van stopcontact met 4-6 ampère.

Camping NORTH WIND biedt voor zijn klanten de mogelijkheid om een computer aan te sluiten op het internet met ons draadloze systeem (WiFi).

n 9DSC_0258do 13do 2

Aanbieding:

  • korting in medium en laagseizon

Cocktail Bar – Receptie

Bij de ingang van camping North Wind is een kleine nieuwe bar, eenvoudig en modern, waar u kunt ontbijten of gewoon een koffie pauze in kunt lassen.

Bij de informatiebalie van de familie Ravelli, die ook belast is met de managementstructuur, heeft vele jaren ervaring opgedaan in de nabijgelegen camping Gardenia.

De managers zijn in staat om aan de behoeften van klanten te voldoen en ze in de geselecteerde plaatsen te loodsen.

camping2camping3

Sanitaire voorzieningen

Een modern en recentelijk gebouwde accomodatie, voorzien van een camper service, wastafels met gratis warm water,ruime opzet van aparte toiletten en douches, de warme douches met muntautomaten, toegewijde service voor gehandicapten.

Er is ook bijzondere aandacht voor het milieu, deze diensten worden aangedreven door een modern zonne-energie systeem voor warm water productie. Antibacteriele controles worden dagelijks uitgevoerd voor het water dat wordt verdeeld, zowel warm als koud.

n 6IMG_4700